Bilkabuler nær Holbæk

Bilkabuler repareres hurtigt og effektivt​ nær Holbæk

Har din bil fået en eller flere bilkabuler i forbindelse med at være parkeret på en parkeringsplads? Hos Bulerdk tilbyder vi professionel, hurtig og billig reparation af buler, mens du venter. Vi laver bilkabuler omkring Holbæk, Roskilde og omegn.

Vi ved, at det kan være frustrerende og stressende at få en bilkabule, og vi vil gerne hjælpe dig med at få din bil tilbage til sin oprindelige stand. Vi bruger kun de bedste materialer og værktøjer, så du kan være sikker på, at din bil vil se ud som ny igen.

Vores dygtige teknikere har mange års erfaring med at reparere bilkabuler, og de vil tage sig godt af din bil, mens du venter. De er også opdaterede med de nyeste teknikker og metoder, så du kan være sikker på, at du får en professionel reparation.

​Vi har både private og erhvervskunder.

​Hvad koster reparation af bilkabuler?

Vores priser starter fra 1250 kr. inkl. moms for reparation af bilkabuler. For denne pris får du:

  • ​Bevaring af bilens originale lak, og du undgår dermed risiko for farveforskel samt unødig lakering af bilen
  • Økonomisk besparelse
  • Tidsmæssig besparelse, idet vi retter bulen op, mens du venter​

Derudover undgår du at benytte dig af din forsikring, da opretning af bilkabuler hos os typisk vil være billigere end din selvrisiko i forsikringsselskabet.

​Kontakt os og få en konkret pris på buleudretning

Vil du høre mere omkring hvd vi kan gøre for din bil? Så kontakt os. Vi hører meget gerne fra dig på telefon 40 17 33 66 (send også gerne SMS) eller e-mail ms@bulerdk.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker en konkret pris på din opgave. Send os gerne en MMS af bilkabulen, så vender vi tilbage mht. pris og tidspunkt for udrettelsen.​ Vi glæder os til at høre fra dig!